Uppdate från USA

En lång flygresa som faktiskt gick över förväntan. Smidigt både upp och ner och knappt nån turbulens på någon av flygturerna. Så skönt! 


Jag kunde tillochmed blunda några minuter och var inte livrädd hela vägen. Underbart! 
(Kan bero på att flyvärdinnan gav oss 2 vinare till lunchen för att det "var ju faktiskt lördag")

Otroligt skönt att vara framme också efter 24 timmar på resande fot!
Vacker solnedgång precis när vi kom fram!


På väg

USA-vaka 2.0 igår med massa gotta, mycket kaffe, flera filmer och lite ompackning. Vi höll ut ända till halv 5 och då hade både jag och Jenny vart vakna i dryga 22 timmar. Idag sov vi bort halva dagen och nu är vi på väg ner mot Sthlm. Vi håller oss nog vakna ett bra tag inatt också innan flyget lyfter imorrn runt 10. Då har vi ungefär 15 timmars resa framför oss. Just den biten försöker jag tänka bort en stund till, och hoppas tröttheten vinner över rädslan. Jag längtar SÅ efter att vi kliver av planet, plockar upp hyrbilen och är fraaaamme! Ohlala, USA here we come!


Grattis

Semestern börjar med att fira Julia och älskade mammas födelsedag! <3


Schizotankar

Lite skräckbladad förtjusning att få dom här bilderna med nedräkning för resan. (Just nu 3 dagar, funkar inte med bilden)

 En del av mig säger "men hallå, hur sjutton ska jag hinna klart på jobbet?" endel av mig säger "omg, vad skönt och KUL de ska bli med semester" och endel av mig säger "kan vi inte ta båten istället?" Hej schizo!

Men.. Jobbet kommer jag hinna om jag jobbar på som jag gör nu, flygskräcken tänkte jag bota med nattvaka innan (=astrött) tillsammans med ett glas vin och en åksjuketablett. Min tanke är alltså att sova mig igenom detta ;-)

Finns bara en tanke kvar att lägga energi på med andra ord. Sååå, fy fan vad kul de här ska bli! Woop woop!

RSS 2.0